Benutzer Diskussion:Axxcon~dewiki

aus Wikipedia, der freien Enzyklopädie
Letzter Kommentar: vor 7 Jahren von 5 Sigma in Abschnitt Übersetzten
Zur Navigation springen Zur Suche springen

Hei Axxcon,

näyttäisit olevan aika uusi täällä, joten tervetuloa vain! Näytät kirjoittaneen muutaman mainion Suomi-aiheisen artikkelin. Totesin vain, että vaikka osaat kirjoittaa oikein hyvää Saksaa, joukossa oli kuitenkin muutama kielioppi- tai tyylivirhe. Joten kun ensi kerran kirjoitat jotain suurempaa, niin eipä muuta kuin ilmoitat minulle, niin voin vaikka oikolukea tekstisi. --BishkekRocks 19:40, 15. Feb 2006 (CET)

Hei! Täällä olen aika uusi, mutta suomenkieliseen wikiin olen jo kirjoitellut jo hyvän aikaa (toista vuotta). Tiedän, etten kunnolla osaa kirjoittaa saksaa (paninkin itseni luokkaa de-2), joten on hienoa jos viitsit oikolukea kirjoittamiani juttuja, kiitos! Tällaisia "oikeita" artikkeleita kirjoittaessa huomaa selkeästi, miten paljon vaikeampaa on oikean tekstin kirjoittaminen kuin puheen tuottaminen tai vaikkapa kouluaineen kirjoittaminen - hyväkään lukiolaisen kouluaine ei tietenkään tyylillisesti vedä vertoja alkukielisen kirjoitamalle tekstille. Että kiitos tosiaan jos jaksat oikolukea! --Axxcon 18:51, 16. Feb 2006 (CET)

Dein Konto wird umbenannt[Quelltext bearbeiten]

21:11, 19. Mär. 2015 (CET)

w

09:35, 22. Apr. 2015 (CEST)

Übersetzten[Quelltext bearbeiten]

Hallo Axxcon~dewiki, ich schreibe momentan ein Artikel über einen Ringer (Finne), doch habe bei einer Quelle Probleme(http://tulpaini.fi/2_3.html), da sie nur auf finnisch vorhanden ist. Es wäre mir eine riesen Hilfe, wenn du mir die Essenz über Lennart Viitalas Leben raus schreiben könntest. --J. Wattendorff (Diskussion) 15:44, 3. Mai 2017 (CEST)Beantworten