Benutzer:Duman Carol Leonard

aus Wikipedia, der freien Enzyklopädie
Zur Navigation springen Zur Suche springen

Mili din Barbulești, cunoscut și sub numele de Carol Leonard Duman, este un muzician și compozitor român de etnie romă renumit pentru contribuțiile sale în muzica creștină. Născut și crescut în localitatea Barbulești, Mili a fost implicat în formarea grupului de muzică creștină "Călători spre cer", cunoscut anterior sub numele de "Frații din Bărbulești".

Povestea sa în muzică a început atunci când s-a alăturat grupului format inițial de Sorin Vasile, Petrică Băcrița și Marius Sărățeanu. Împreună cu aceștia, Mili și-a dedicat viața slujirii Domnului prin muzică, contribuind la fondarea grupului "Călători spre cer". Prin devotamentul și talentul său muzical, Mili a adus schimbări semnificative în cadrul grupului, propunând adoptarea unui nou stil și a cântărilor de laudă și închinare.

În plus, Mili continuă să compună și să interpreteze muzică care atinge inimile ascultătorilor, transmițând mesaje de speranță și iubire prin versurile și melodiile sale. Prin muzica sa, Mili din Barbulești își propune să inspire și să încurajeze pe cei care îl ascultă în călătoria lor spirituală.

Până în prezent, Mili din Barbulești a lansat mai multe albume de succes, printre care se numără: "De ce?", "Promisiunea, Doamne, nu mă lăsa", și "Selecții și multe altele" Singel-uri

Mili din Barbulești este recunoscut pentru mesajele puternice și inspiraționale transmise prin versuri și melodii, continuând să compună și să interpreteze muzică care atinge sufletele ascultătorilor, aducând lumină și speranță în inimile celor care îl ascultă.

În calitate de compozitor prolific, Mili din Barbulești a creat o serie de piese care au devenit imnuri pentru comunitatea creștină, consolidându-și astfel reputația în domeniul muzicii religioase.