Wikipedia:Ontmoete Wikimedianen

aus Wikipedia, der freien Enzyklopädie
Zur Navigation springen Zur Suche springen
Diese fremdsprachige Seite gehört zum Projekt Wikipedia:Persönliche Bekanntschaften und darf nicht gelöscht werden.


Abkürzung: WP:PB/NL, WP:OW
People icon.svg

Met het systeem van Ontmoete Wikimedianen (Duits: Persönliche Bekanntschaften) wordt het oorspronkelijke idee voor een gemeenschapspagina verder voortgezet, waarop de gemeenschap van in het echte leven actieve Wikipedianen aanwezig en zichtbaar is. Iedere gebruiker kan met zijn hoofdaccount dat bekend is bij andere gebruikers zich aanmelden en bevestigingen ontvangen van andere gebruikers die hij/zij ontmoet heeft. Alle Wikipedianen kunnen slechts een hoofdaccount laten bevestigen, over de nevenaccounts wordt hier niet gesproken.

Dit is bedoeld om het werkklimaat en speculaties over de identiteit van gebruikers, net als beschuldigingen van manipulatie beperkt of uitgebannen worden. In discussies en stemmingen wordt het voor veel gebruikers meteen duidelijk dat het echte natuurlijke personen zijn, ook als men diegene niet persoonlijk ontmoet heeft.

Dit systeem van wederzijdse bevestiging is eenvoudig, vereist geen externe verificatie van de identiteit en gaat daarom zeer goed met privacy en internet-anonimiteit samen.

Werking

Grafiek met de bevestigingen en deelnemers van 8 februari 2008 tot 2021

Het is bekend dat iedereen meerdere gebruikersaccounts kan aanmaken. Dit doen vele gebruikers om verscheidene praktische en legitieme redenen. Soms worden nevenaccounts ook gebruikt voor andere doeleinden die minder in dienst van het encyclopedische werk staan.

Een gebruikersaccount geldt op deze pagina alleen als hoofdaccount, wanneer door minstens drie reeds bevestigde personen deze gebruikersnaam op grond van een persoonlijke ontmoeting bevestigd is als een echt bestaand persoon. Je doet dit enkel door op de hieronder aangeven pagina de ander te bevestigen.

Daarnaast kunnen alleen bevestigde hoofdaccountgebruikers op hun beurt andere gebruikers bevestigen. Onbevestigde gebruikers worden in de hieronder staande lijst gemarkeerd met "unbestätigt" (onbevestigd), bevestigde gebruikers niet. Deelname is op vrijwillige basis. Een eenmaal verkregen bevestiging kan een gebruiker niet ontnomen worden.

Anonimiteit en privacy

In vergelijking met een identificatie, heeft dit systeem het voordeel dat de anonimiteit op het internet gewaarborgd blijft. Alle deelnemers kunnen zelf beslissen of zij hun naam en andere persoonlijke informatie willen openbaren of willen verbergen, want op deze pagina vinden bevestigingen uitsluitend plaats met de Wikipedia-gebruikersnaam. Er verandert niets. Hetzelfde blijft ook wanneer, waar, hoe vaak, etc. de bijeenkomst plaatsvond, net als alle andere details. Het privacybeleid en wikiprincipes worden daarom volledig gerespecteerd.

Als het systeem onverwacht kwetsbaar blijkt of sommige gebruikers meer zekerheid willen hebben, is het mogelijk dat deze gebruiker zich vrijwillig laat bevestigen door een gebruikeronafhankelijk document waarvan het bestaan ​​vastgesteld kan worden opgemerkt.

Effecten voor gebruikers

[[File:WikiProject Personal Acquaintances leaflet front copy 2.png|thumb|Brochure van de Wikimania

 • Algemeen bekende gebruikers zullen op deze pagina vele bevestigingen krijgen en zelf kunnen afgeven.
 • Weinig bekende gebruikers kunnen ook door de gemeenschap volledig gerespecteerd worden, wanneer ze slechts een enkele keer bij een bijeenkomst aanwezig zijn en bevestigd worden. Daardoor is het voor iedere gebruiker in de gemeenschap mogelijk om een zelden geziene gast te erkennen als een persoon behorend tot de actieve gemeenschap.
 • Nevenaccounts zullen hier geen bevestiging kunnen krijgen, doordat niemand deze persoonlijk kent.

Hoe werkt het?

Zo ziet de pagina eruit.

Geen voorwaarden voor deelname

Het gaat niet om een stemming, de bevestigingen zijn geen stemmen, er zijn geen vereisten voor deelname. Iedereen kan deelnemen. De volgorde van de gebruikers heeft geen informatie waarde.

De regels zijn zeer eenvoudig:

 1. Als eerste dien je in je voorkeuren op het tabblad „Uitbreidingen“ in de sectie „Veränderung der Oberfläche“ de optie „Erweiterte Benutzeroberfläche für Wikipedia:Persönliche Bekanntschaften aktivieren, um Bestätigungen hier vornehmen zu können.“ aan te vinken.
 2. Men meldt zich met het account aan, dat men als zijn of haar hoofdaccount wil zien en graag wil laten bevestigen, door op /neue Anfragen de instructies te volgen en aansluitend klikt op „ik wil graag op de lijst van deelnemers opgenomen worden“. Dit account is in eerste instantie niet bevestigd (unbestätigt) en de gebruiker kan dus nog niet andere gebruikers bevestigen. Daarom is het pas zinvol je hier aan te melden als je al Wikipedianen in het echte leven hebt ontmoet of naar verwachting zal ontmoeten in de komende dagen, bijvoorbeeld op een van de stamtafels.
 3. Zodra iemand drie bevestigingen heeft ontvangen, geldt diegene als bevestigd en krijgt hij een melding van een bot.
 4. Gebruikers die bevestigd zijn, kunnen en moeten alle gebruikers bevestigen die ze persoonlijk in het echte leven hebben ontmoet. Daar wordt geen waarde of beoordeling aan verbonden. De verstandhouding van gebruikers naar elkaar (sympathie, antipathie, ménage à trois of vriendschap) maakt niet uit.

Niet-ontvankelijk op deze pagina:

 • Het geven van eventuele opmerkingen waarom men zo handelt (details over de soort en manier van ontmoeten, de persoonlijke relatie, lof of kritiek, reële gegevens, etc.) Zulke opmerkingen kunnen op verzoek verwijderd worden, wat eveneens geen beoordeling inhoudt. Het volstaat om dat aan te geven op deze pagina.
 • Gebruikers kunnen niet worden bevestigd als men deze niet persoonlijk uit het echte leven kent, ook al is men sterk overtuigd van hun identiteit.
 • Ongewenst is het meervoudig bevestigingen van accounts van een en dezelfde persoon, bijvoorbeeld om hun nevenaccounts te bevestigen als het hoofdaccount. Dit komt overeen met een poging tot fraude, die op de lange termijn niet onopgemerkt kan blijven. Door zichtbare kruisrelaties kunnen ook gemeenschappelijke fraudeverzoeken gesloten worden.
 • Het handmatig bewerken van de pagina /neue Einträge is niet zinvol. Vooral het invoeren van een andere gebruikersnamen is ongewenst.

In de marge

 • Het wordt alle deelnemers aanbevolen om de pagina Wikipedia:Persönliche Bekanntschaften/Neu dazugekommen op je volglijst op te nemen om steeds een actueel overzicht te hebben van nieuwe aanmeldingen van gebruikers (de periode is automatisch beperkt tot de laatste twee maanden).
 • Indien een deelnemer zijn deelnemerschap terugtrekt, wordt zijn hoofdaccount in de database geanonimiseerd. Bevestigingen van teruggetrokken gebruikers blijven op grond van consistentie hierom behouden, de vermeldingen in de logboeken blijven geheel onveranderd. Deze anonimisering bestaat uit een naamsverandering in Ex-Teilnehmer en kan op aanvraag weer ongedaan gemaakt worden.
 • In geval van fraude, ongeacht welke vorm, wordt de betreffende account en alle ontvangen bevestigingen van de fraudeur uit de database als "verwijderd" (gelöscht) gemarkeerd.


Dies ist die Liste aller Teilnehmer an Persönliche Bekanntschaften.
0–9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z–#

Teilnehmer

Angezeigt werden 2509 Teilnehmer:

0–9

$Charrow$ (DB) · $traight-$hoota (DB) · (nob) (DB) · *SGR* (DB – unbestätigt) · *Youngjin (DB) · -ani- (DB) · -jkb- (DB) · -revi (DB) · -stk (DB) · -wuppertaler (DB) · 0x010C (DB) · 1-1111 (DB – unbestätigt) · 18quirl08 (DB) · 1971markus (DB) · 19petra (DB – unbestätigt) · 1rhb (DB) · 1Veertje (DB) · 20percent (DB) · 2All4Points (DB) · 2micha (DB) · 34er (DB) · 3Toumai (DB) · 51Nico (DB) · 7Pinguine (DB – unbestätigt) · 80686 (DB) · 85jesse (DB) · 95p (DB) · = (DB) ·

A

A. T. (DB) · A.fiedler (DB – unbestätigt) · A1000 (DB) · A30T (DB) · Aagnverglaser (DB – unbestätigt) · Ab Theben (DB) · Ab2505 (DB) · Abaddon1337 (DB) · Abby M. (DB) · Abena (DB) · ABF (DB) · Abiyoyo (DB – unbestätigt) · Abr (DB) · Abshirmax (DB – unbestätigt) · Abubiju (DB) · Achak (DB) · Achates (DB) · Achim Raschka (DB) · Ad Huikeshoven (DB) · Addshore (DB) · Adithyak1997 (DB – unbestätigt) · Aeggy (DB) · Aerinsol (DB) · AFBorchert (DB) · Afernand74 (DB) · Affenpost (DB) · Afritheo (DB – unbestätigt) · AfroThundr3007730 (DB – unbestätigt) · Agamitsudo (DB) · Agnete (DB – unbestätigt) · AGrillenberger (DB – unbestätigt) · Agruwie (DB) · Ahanta (DB) · Ahoerstemeier (DB) · Aholtman (DB) · Ainali (DB) · Aineias (DB – unbestätigt) · Ajepbah (DB) · Aka (DB) · Akbarali (DB – unbestätigt) · Akl (DB) · Akrause91 (DB – unbestätigt) · Aktionsheld (DB) · Al-qamar (DB) · Al1207ina (DB) · Alan (DB – unbestätigt) · Alan ffm (DB) · AlanyaSeeburg (DB) · Alaris2015 (DB – unbestätigt) · Albinfo (DB) · Albrecht1 (DB – unbestätigt) · Albrecht62 (DB) · Albrechtloh (DB) · Alchemist-hp (DB) · AlchemistOfJoy (DB) · Alcide talon (DB) · Alephalpha (DB) · Alepla (DB – unbestätigt) · Aleposta (DB) · Alex Cohn (DB – unbestätigt) · Alex-Stuttgart (DB – unbestätigt) · Alex1011 (DB) · Alexander Doria (DB) · Alexander Gamauf (DB) · Alexander Leischner (DB) · Alexander Z. (DB) · Alexander-93 (DB – unbestätigt) · AleXXw (DB) · Alfred Heiligenbrunner (DB – unbestätigt) · Ali1610 (DB) · Alice Körner (WMDE) (DB) · Alinea (DB) · Alisa82 (DB) · Alitey (DB – unbestätigt) · Allan D. Mercant (DB) · Allander (DB) · Alma (DB – unbestätigt) · Alnilam (DB) · Aloiswuest (DB) · Alraunenstern (DB) · Alter Fritz (DB – unbestätigt) · Altkatholik62 (DB) · Altsprachenfreund (DB – unbestätigt) · Alturand (DB – unbestätigt) · Alupus (DB) · Amaranth19 (DB) · Amaustan (DB) · Amazing (DB) · Ameisenigel (DB) · Amodorrado (DB) · Amrei-Marie (DB) · An-d (DB) · An66 (DB – unbestätigt) · Ana al'ain (DB) · Anca kl (DB) · Andante (DB) · Andi oisn (DB) · Andibrunt (DB) · Andrawaag (DB) · Andrea Kamphuis (DB) · Andreas Butz (DB) · Andreas Ley (DB – unbestätigt) · Andreas Schwarzkopf (DB) · Andreas Werle (DB) · AndreasPraefcke (DB) · AndreR (DB) · AndrewTheLott (DB) · Andycyca (DB) · Angela Huster (DB – unbestätigt) · Anima (DB) · Animagus (DB) · Anka Friedrich (DB) · ANKAWÜ (DB) · Anke Wortmann (DB) · Anna C. E. (DB – unbestätigt) · Anna Čenić (WMDE) (DB) · Anna Juliane (DB) · Anna reg (DB) · AnnaS.aus I. (DB) · Annatics (DB – unbestätigt) · Anneke Wolf (DB) · Annemarie Buchmann (WMAT) (DB) · Anniyka (DB – unbestätigt) · AnnoErzählt (DB – unbestätigt) · Anton-kurt (DB) · Antur (DB) · Apap04 (DB – unbestätigt) · APerson (DB – unbestätigt) · Apokatastasis1 (DB) · ApolloWissen (DB) · Appelboim (DB) · APPER (DB) · Arabsalam (DB) · Aratal (DB) · Archeologo (DB) · Arcimboldo (DB) · Arcoiris22 (DB) · Arcyon37 (DB) · Arimja (DB) · Aristeas (DB) · Arkanosis (DB) · Arnaugir (DB) · Arne Müseler (DB – unbestätigt) · Arnoldius (DB) · Artemesia (DB) · ArthurMcGill (DB) · Artmax (DB) · ArtMechanic (DB) · Arunrajn (DB – unbestätigt) · Arved (DB) · Aschmidt (DB) · Ash Crow (DB) · Asio otus (DB) · Aspiriniks (DB) · Assassas77 (DB) · Astrid 91 (DB – unbestätigt) · Astrobeamer (DB) · Asurnipal (DB) · Atali Anatalia (DB – unbestätigt) · Atamari (DB) · Atelier Brueckner (DB) · AtelierMonpli (DB) · Atirador (DB) · Atman Sun (DB) · Atomiccocktail (DB) · AudreyZellpburn (DB – unbestätigt) · Auf die Limburg (DB) · Augustine14 (DB) · Auregann (DB) · Austriantraveler (DB) · Austro (DB) · Auto1234 (DB – unbestätigt) · Automobiler Philosoph (DB – unbestätigt) · Automobilia8545 (DB – unbestätigt) · Avatar (DB) · Avm99963 (DB – unbestätigt) · AWI (DB) · AWossink (DB) · Axelfoley12 (DB – unbestätigt) · Axpde (DB) · AxTi (DB – unbestätigt) · AyaanLamar (DB – unbestätigt) · AyameOkami (DB – unbestätigt) ·

B

B-noa (DB) · B.A.Enz (DB) · B25es (DB) · BA1802 (DB) · Badener (DB) · Badenserbub (DB – unbestätigt) · Baekemm (DB) · Bahnfreund94 (DB) · Bahnmoeller (DB) · BaiMENTO (DB – unbestätigt) · Balderych (DB) · Baltharsar (DB) · BambooBeast (DB) · BanaChang (DB) · BandageGirl (DB – unbestätigt) · Barbasca (DB) · Barcex (DB) · Bardenoki (DB) · Barfisch (DB) · Barockspot (DB) · Baruneju (DB) · Bärwinkel,Klaus (DB) · Bas dehaan (DB – unbestätigt) · Basti80 (DB – unbestätigt) · Basvb (DB) · Batke (DB) · Batles (DB – unbestätigt) · Battleofalma (DB) · Bauglir (DB – unbestätigt) · Baumfreund-FFM (DB) · Bbu56 (DB – unbestätigt) · BD2412 (DB – unbestätigt) · Beaufix (DB – unbestätigt) · Begw (DB) · Beko75 (DB) · Beldukes (DB – unbestätigt) · Belladonna2 (DB) · Bene* (DB) · Bene16 (DB) · Benzband (DB – unbestätigt) · Beppi (DB – unbestätigt) · Berlin-Jurist (DB) · Berliner Schildkröte (DB) · Berlinschneid (DB) · Bernd Bergmann (DB – unbestätigt) · Bernd Burow (DB – unbestätigt) · Bernd Rieke (DB – unbestätigt) · Bernello (DB) · Bernhard Wallisch (DB) · Bertbau (DB) · Bhuck (DB) · Bi-frie (DB) · Biberbaer (DB) · BigDaddy73 (DB) · Bigolf123 (DB – unbestätigt) · Bild-Sprache (DB) · Bimatter (DB – unbestätigt) · Binter (DB – unbestätigt) · Birgit Kata (DB) · Birgit Müller (WMDE) (DB) · Bitisajn (DB) · BitterSüss (DB) · Björn Hagemann (DB) · Bjs (DB) · Black dragon (DB) · BlackBeast (DB) · Blacklisablack (DB – unbestätigt) · Blahma (DB) · BlakkAxe (DB) · Blane (DB) · Blaster (DB – unbestätigt) · Blatand (DB – unbestätigt) · BlaueWunder (DB) · Blausand (DB – unbestätigt) · Blech (DB) · BlueCücü (DB) · BLueFiSH.as (DB) · Blueknight (DB – unbestätigt) · Bluerasberry (DB) · BlueSkies2000 (DB) · Blunt. (DB) · BMK (DB) · Bobo11 (DB) · Bodhisattwa (DB) · Boenki (DB – unbestätigt) · Boeschl (DB – unbestätigt) · Bogger (DB – unbestätigt) · Böhringer (DB) · BohunkaNika (DB) · Boonekamp (DB) · Boronian (DB – unbestätigt) · BotBln (DB) · Botulph (DB) · Bountin (DB – unbestätigt) · Brackenheim (DB) · Bradypus (DB) · Braveheart (DB) · Brclz (DB – unbestätigt) · Brezelsuppe (DB) · Bri (DB) · BrigitteVDP (DB) · Brill58 (DB) · BrokenSoul1979 (DB – unbestätigt) · Brühl (DB) · BrunoBoehmler (DB) · Brunosimonsara (DB) · Brunswick.knights (DB – unbestätigt) · Brunswyk (DB) · BSonne (DB) · Bubo bubo (DB) · Bücherfresser (DB) · Bücherwürmlein (DB) · Buchstapler (DB – unbestätigt) · Buckfush (DB – unbestätigt) · Buendia22 (DB) · BuergiB (DB) · Buffty (DB) · BugWarp (DB) · Bullenwächter (DB) · Bummibaer (DB) · Buncic (DB) · Bwbuz (DB) · Bzh-99 (DB) ·

C

C-M (DB) · C.Cornehl (DB – unbestätigt) · C.Muehlmann (DB – unbestätigt) · Cactus26 (DB) · Cairnlee (DB) · Calle Cool (DB – unbestätigt) · CaMuen (DB) · Cantons-de-l'Est (DB) · Capabilityman (DB – unbestätigt) · Captaingrog (DB – unbestätigt) · CaptPicard (DB) · Carbidfischer (DB) · Careerfromhome (DB) · Carla Cron (DB – unbestätigt) · Carla Fana (DB) · Carlos-X (DB) · Carol.Christiansen (DB) · Carolin2020 (DB) · Caronna (DB) · Caroreischl (DB – unbestätigt) · Carschten (DB) · Castellan (DB) · Catatine (DB) · Catrin (DB) · Catrin Schoneville (WMDE) (DB) · Cbeeb (DB – unbestätigt) · Cc-dash (DB – unbestätigt) · CDrueeke (DB – unbestätigt) · Cealicuca (DB – unbestätigt) · Cecil (DB) · Cedalyon (DB) · CennoxX (DB) · César (DB) · Cethegus (DB) · Cethos (DB – unbestätigt) · CFT (DB – unbestätigt) · Chadmull (DB) · Charly Whisky (DB) · Chartinael (DB – unbestätigt) · Checkingfax (DB – unbestätigt) · Chem Sim 2001 (DB) · CherryX (DB) · Chesk (DB) · Chicocvenancio (DB – unbestätigt) · Chika-chaaan (DB – unbestätigt) · Chobimm (DB) · ChoG (DB) · Chricho (DB) · Chris.urs-o (DB) · Chrisaliv (DB) · Chrisandres (DB) · ChrisHamburg (DB) · ChrisiPK (DB) · ChrisSalz (DB) · Christallkeks (DB) · Christian Dobrinoff (DB) · Christian Rickerts (WMDE) (DB) · Christian.Winterstein (DB – unbestätigt) · Christian140 (DB) · Christian2003 (DB) · ChristianBausW (DB – unbestätigt) · ChristianBier (DB) · Christianvater (DB) · Christine Domgörgen (WMDE) (DB) · Christophe95 (DB) · ChristopheS (DB) · Chriusha (DB) · Chrkl (DB – unbestätigt) · Chtrede (DB – unbestätigt) · Church of emacs (DB) · Ciciban (DB) · Cimbail (DB) · Cio1111 (DB) · Cirdan (DB) · Civvì (DB) · Claude J (DB) · Claudia.Garad (DB) · Claudile70 (DB) · Claudioverfuerth (DB – unbestätigt) · Clemensfranz (DB) · Cleverboy (DB) · Coatilex (DB) · Coca-Coela (DB) · Cocktailmarler (DB) · Codc (DB) · Codeispoetry (DB) · Commander-pirx (DB) · Commonswifty (DB) · Complex (DB) · Concord (DB) · Conny (DB) · Conversano Isabella (DB – unbestätigt) · Cookroach (DB – unbestätigt) · Count Count (DB) · Countess Sofia (DB) · Couraco (DB) · Crazy-Chemist (DB – unbestätigt) · Crazy-rat (DB – unbestätigt) · CristianCantoro (DB) · CristianNX (DB) · Croesch (DB) · Cruccone (DB) · Cschirp (DB) · CSp1980 (DB – unbestätigt) · Cspan64 (DB) · CTHOE (DB) · Cú Faoil (DB) · Cudo~dewiki (DB) · Cum Deo (DB – unbestätigt) · Cup of Coffee (DB) · Cur4re (DB – unbestätigt) · Curryfranke (DB) · Cvf-ps (DB) · Cybercraft (DB – unbestätigt) · Cymbella (DB) · Cymothoa exigua (DB) · Cypernaut (DB – unbestätigt) · CyRoXX (DB) · CyruzdaViruz (DB – unbestätigt) ·

D

D.Taylor+69 (DB) · D3d9 (DB) · D5B (DB – unbestätigt) · DaB. (DB) · DaBroMfld (DB) · Dadamax (DB) · Daderich (DB) · Dagmar Hollmann (DB) · Dagobert Drache (DB – unbestätigt) · Dakipabru (DB) · Dan Koehl (DB – unbestätigt) · Dan scott (DB) · Dan1gia2 (DB) · Dances with Waves (DB – unbestätigt) · Daniel Mietchen (DB) · Daniel Stil (DB – unbestätigt) · Daniela Ziebell (DB) · DanielHerzberg (DB) · Daniuu (DB – unbestätigt) · Dapete (DB) · Darian (DB) · Darina (DB) · DarkFireTaker (DB – unbestätigt) · Darkstar1970 (DB) · Dat doris (DB) · DatEditor1111 (DB) · DaubiKo (DB) · David Sallaberger (DB – unbestätigt) · David Wintzer (DB – unbestätigt) · DavidJRasp (DB – unbestätigt) · Davidpar (DB) · Davu91 (DB – unbestätigt) · DAWR (DB – unbestätigt) · Dbawwsnrw (DB) · DCB (DB) · DD-Andrusch (DB) · DDJJ (DB) · Dealerofsalvation (DB) · Deeage88 (DB) · Deejott (DB) · DeemDeem52 (DB – unbestätigt) · Deirdre (DB) · Deissler (DB) · Demission (DB) · Denalos (DB) · Dendroaspis (DB) · Dendrofil (DB – unbestätigt) · Denis Barthel (DB) · Denis Schroeder (WMDE) (DB) · Dennis Heinrich (DB – unbestätigt) · Denny (DB) · Denwet (DB) · Der Buckesfelder (DB) · Der Keks (DB) · Der Naturfreund (DB) · Der Typ ausm ruhrpott (DB – unbestätigt) · Der-Wir-Ing (DB) · Derbrauni (DB) · Dereckson (DB) · DerekvG (DB) · DerFussi (DB) · DerGraueWolf (DB) · DerHexer (DB) · DerHHO (DB) · Derlangemarkus (DB) · DerMaxdorfer (DB) · DerPetzi (DB – unbestätigt) · DerSchmunzelhase (DB) · Deryck Chan (DB) · Derzno (DB) · Designtheoretiker (DB) · Detlefbauer (DB) · DeveloperCPS (DB – unbestätigt) · Devon Brunner (DB – unbestätigt) · Deyass (DB – unbestätigt) · DF5GO (DB – unbestätigt) · Diamant001 (DB) · Diana-Artemis (DB) · Dick Bos (DB) · Didi 69 (DB – unbestätigt) · Didi43 (DB) · Didym (DB) · DieAlraune (DB) · Dietrichjaegerberlin (DB – unbestätigt) · Digamma (DB) · Dimi! (DB – unbestätigt) · DimiTalen (DB – unbestätigt) · Dirk Schmidt (DB) · Dirtsc (DB) · Discasto (DB) · DLiebisch (DB) · Dlonra (DB) · Dnalor 01 (DB) · Doc James (DB) · Doc Taxon (DB) · Dodecaeder (DB) · Dodo von den Bergen (DB) · Dogbert66 (DB) · DohleSchnackfass (DB – unbestätigt) · Dome de (DB – unbestätigt) · DomenikaBo (DB) · Dominix (DB) · Don Peter 13 (DB) · Don-kun (DB) · Donkey shot (DB) · Donna Gedenk (DB) · DonPedro71 (DB) · DorGe (DB) · Dqfn13 (DB) · DR (DB) · Dr-Victor-von-Doom (DB) · Dr. Bernd Gross (DB) · Dr. Jörgi (DB) · Dr. Koto (DB) · Dr. med. Mabuse (DB) · Dr.cueppers (DB) · Dr.üsenfieber (DB – unbestätigt) · Drahreg01 (DB) · DrBrownie2020 (DB – unbestätigt) · DReadh (DB) · DreamShooter7 (DB) · Dreizung (DB) · DrJunge (DB) · Dromedar61 (DB) · DrSeehas (DB) · DrTrumpet (DB) · Dry Martini (DB – unbestätigt) · DSC (DB) · Dschanz (DB) · Dschwen (DB) · Dsdvado (DB – unbestätigt) · Dstern (DB) · Dthomsen8 (DB) · Dtuk (DB) · Dudy001 (DB) · DufterKunde (DB – unbestätigt) · Dundak (DB) · Duschgeldrache2 (DB) · Dvschuetz (DB – unbestätigt) ·

E

E-W (DB) · E.Doornbusch (DB) · E.mil.mil (DB) · Earlyspatz (DB) · Eastfrisian (DB) · Eb.schneider (DB) · ECP.data (DB – unbestätigt) · Ecthelion3 (DB) · EddieGP (DB – unbestätigt) · Edhral (DB) · Edith Stop (DB – unbestätigt) · EdJohnston (DB – unbestätigt) · Edoderoo (DB) · EdouardHue (DB) · Eduard2001 (DB – unbestätigt) · Edwardx (DB – unbestätigt) · Ehrhardt (DB) · Ein Dahmer (DB) · Einsamer Schütze (DB) · Eintragung ins Nichts (DB) · Einzauberwesen (DB – unbestätigt) · Eisenbahn%s (DB) · EK1805 (DB) · Ekpah (DB – unbestätigt) · El bes (DB) · El pitareio (DB) · ElBe (DB – unbestätigt) · Elchjägerin (DB) · Elena Patrise (DB) · Elfabso (DB – unbestätigt) · Eli.P (DB) · Elisabeth Kugler (DB) · Elisabeth Mandl (WMDE) (DB) · Elisabeth59 (DB) · Elisabethwiessner (DB) · Elitre (DB) · Elkawe (DB) · Ellywa (DB) · Elmie (DB – unbestätigt) · Elop (DB) · Elrond (DB) · Elvaube (DB – unbestätigt) · Elvis untot (DB) · Elya (DB) · Emergency doc (DB) · Emeritus (DB) · Emes (DB – unbestätigt) · Emha (DB) · Emkaer (DB) · Emma08 (DB) · Emma7stern (DB) · Emmanuelrw (DB – unbestätigt) · EMMBEE51 (DB) · Emmridet (DB – unbestätigt) · EMorgel (DB) · Emu (DB – unbestätigt) · Ensinger (DB) · Enter (DB) · Envlh (DB) · Enyavar (DB) · Enzian44 (DB) · EPei (DB) · Ephraim33 (DB) · Epìdosis (DB) · Eric de Muziekbibliothecaris (DB) · Eric.LEWIN (DB) · Erich Mustermann (DB) · Erik Frohne (DB) · Erik Wannee (DB) · ErikvanB (DB – unbestätigt) · Erkan Yilmaz (DB) · Ermanon (DB – unbestätigt) · Erwyn (DB) · Esby (DB) · ESCalate (DB – unbestätigt) · Eschenmoser (DB) · Esistimfluss (DB) · ESM (DB) · Esprit Fugace (DB) · Etiennekd (DB – unbestätigt) · Ettorre (DB) · Euku (DB) · Euterpia (DB) · Eva Geiler (DB) · Eva-Maria Peer (DB) · EvaK (DB) · EvaSchreibt (DB) · EvDa13 (DB – unbestätigt) · EveryPicture (DB) · Evi Briest (DB) · EvK (DB) · Ewald9 (DB – unbestätigt) · Eynre (DB) · Ezarate (DB) ·

F

F.Higer (DB) · F3RaN (DB) · F4all (DB – unbestätigt) · Fabexplosive (DB) · Fabian.z (DB) · Fabrice Ferrer (DB) · Factumquintus (DB) · Fadesga (DB – unbestätigt) · FakirNL (DB) · FalconL (DB – unbestätigt) · Faldrian (DB) · Falk2 (DB – unbestätigt) · Falkmart (DB) · Falko Wilms (DB) · Falten-Jura (DB) · Faltenwolf (DB) · FaMI2010 (DB – unbestätigt) · FataMorgana (DB) · Fcarbonara (DB) · FCptPicard (DB – unbestätigt) · Fecchi (DB) · Felistoria (DB) · Felixg3 (DB – unbestätigt) · FeliziaRein (DB – unbestätigt) · Fendertom1 (DB) · Ferdi2005 (DB – unbestätigt) · Ferdinand f. (DB – unbestätigt) · Feuerrabe (DB) · Feuerst (DB – unbestätigt) · FF-11 (DB) · FFA P-16 (DB – unbestätigt) · FfmDiva (DB – unbestätigt) · Fg68at (DB) · FGodard (DB) · Filberbirb (DB) · Filterkaffee (DB – unbestätigt) · Finn2431 (DB – unbestätigt) · Fiona B. (DB – unbestätigt) · Fire (DB) · Fish-guts (DB) · Fixer88 (DB – unbestätigt) · Fjalnes (DB) · Fjmustak (DB) · FK1954 (DB) · Flacus (DB) · Fledere (DB) · Flingeflung (DB) · Flo89 (DB) · Floatingtimes1308 (DB) · Floflo (DB) · Flominator (DB) · Florawiefauna (DB – unbestätigt) · Florean Fortescue (DB) · Florian Höfer (DB) · Florian Hurlbrink (DB) · Florian J Cerny (DB) · Florian Schneider (DB) · Florian Weber (DB) · FloSch (DB) · FlügelRad (DB – unbestätigt) · Flugs (DB) · Fmrauch (DB) · FNDE (DB) · FordPrefect42 (DB) · Forevermore (DB) · Formica rufa (DB – unbestätigt) · Fossa (DB) · Fotoharry (DB) · Foxxipeter7 (DB) · Framawiki (DB) · Franciaio (DB) · Francis McLloyd (DB) · FranciscoWelterSchultes (DB) · Franczeska (DB) · Frank Geerlings (DB) · Frank schubert (DB) · Frank Schulenburg (DB) · FrankTMeijer (DB) · Fransvannes (DB – unbestätigt) · Frantisek (DB – unbestätigt) · Frantsch (DB – unbestätigt) · Franz Halac (DB) · Frau Maulwurf (DB – unbestätigt) · FRAudiRS3 (DB) · Freak1972 (DB – unbestätigt) · Freddy2001 (DB) · Frederik72 (DB) · Freedom Wizard (DB) · Freigut (DB) · Freimut Bahlo (DB – unbestätigt) · Freud (DB) · Freyn (DB – unbestätigt) · Fridolin freudenfett (DB) · Friedebe (DB) · Friedel Völker (DB) · Friedels (DB) · Friederb (DB – unbestätigt) · Friederikeelias (DB – unbestätigt) · Friedl 11 (DB) · Frinck (DB) · Frisia Orientalis (DB) · FritzG (DB) · Frogfol (DB) · Frze (DB) · Fuchs B (DB) · FulliGonzales (DB – unbestätigt) · Fundriver (DB) · Funfood (DB) · Funkhauser (DB) · Funkruf (DB) · FunWithTesla (DB – unbestätigt) · Furchenstein (DB – unbestätigt) · Fusskopp (DB) · Fusslkopp (DB – unbestätigt) · FUZxxl (DB – unbestätigt) · FyodorWO (DB – unbestätigt) · Fyrtaarn (DB) ·

G

G.hooffacker (DB) · G.Nockemann (DB – unbestätigt) · G8w (DB) · Gab997 (DB – unbestätigt) · Gabas (DB – unbestätigt) · Gabriel-Royce (DB) · Gacelperfinian (DB – unbestätigt) · Gaertner090468 (DB – unbestätigt) · Galdrad (DB – unbestätigt) · GAllegre (DB) · Gamemaster669 (DB – unbestätigt) · Gampe (DB) · Garver (DB – unbestätigt) · Gazgalarca (DB) · GeeJee (DB) · Geertivp (DB) · Geher (DB) · Geiserich77 (DB) · Generix1 (DB) · Geolina163 (DB) · George Chernilevsky (DB – unbestätigt) · Geos (DB) · GeoTrinity (DB) · Geoz (DB) · Gepardenforellenfischer (DB) · Geraki (DB) · GerardM (DB) · Gerbil (DB) · Gereon K. (DB) · Gerhard51 (DB) · Gerhardvalentin (DB) · Geryones (DB) · Geschichtsfrau (DB – unbestätigt) · Gestumblindi (DB) · Getüm (DB) · Gewild (DB) · GFHund (DB) · Gfis (DB) · Ghilt (DB) · Ghormon (DB – unbestätigt) · Ghw (DB) · Giaccai (DB) · Giacomo1970 (DB) · Gianfranco (DB) · Giftpflanze (DB) · Giftzwerg 88 (DB) · Gimli21 (DB) · Giorgio Michele (DB – unbestätigt) · GKL419 (DB – unbestätigt) · Gleiberg (DB) · Gnom (DB) · Gnu1742 (DB) · Gödeke (DB) · GodeNehler (DB) · Godewind (DB) · Goldener Käfer (DB – unbestätigt) · Goldmull (DB – unbestätigt) · Golmore (DB – unbestätigt) · Gonzolito (DB – unbestätigt) · Goodgirl (DB) · Gorlingor (DB) · Gpesenti (DB – unbestätigt) · GPH-CD (DB) · Graf-Stuhlhofer (DB) · Grand Tour (DB – unbestätigt) · Grand-Duc (DB) · GrandCelinien (DB – unbestätigt) · Graphikus (DB) · Grashoofd (DB – unbestätigt) · Grasmat (DB – unbestätigt) · GregorHelms (DB) · Gregorovius (DB – unbestätigt) · Griensteidl (DB) · Grijz (DB) · Gripweed (DB) · Grizma (DB) · Groucho NL (DB) · Grubernst (DB) · Gruenschuh (DB) · GT1976 (DB – unbestätigt) · Guandalug (DB) · Gudrun Meyer (DB) · GuentherZ (DB) · Gugerell (DB) · Guido Magnano (DB – unbestätigt) · Guidod (DB – unbestätigt) · Guillom (DB) · Gunnar Klack (DB – unbestätigt) · Günther Thiel (DB) · GUS88 (DB) · Guschi (DB – unbestätigt) · Gustav moenus (DB) · Gustav von Aschenbach (DB) · Gustavf (DB) · GVR (DB) ·

H

H.-L.Meyer (DB) · H1z (DB) · H2SO4 (DB) · H7 (DB) · Habakuk (DB – unbestätigt) · Habib belk (DB – unbestätigt) · Hadi (DB) · Hadibe (DB – unbestätigt) · Haeferl (DB) · Hagar66 (DB) · Hagenk (DB – unbestätigt) · Hagenkunst (DB – unbestätigt) · Hagman (DB) · Haifisch64 (DB) · Hajo-Muc (DB) · HaJo88 (DB – unbestätigt) · Hajog (DB) · HakanIST (DB) · Hallenser143 (DB) · Hamilkar1893 (DB) · Haneburger (DB) · Hannes 24 (DB) · Hannes Röst (DB) · Hannesbr100 (DB) · Hannibal21 (DB) · Hannolans (DB) · Hans Koberger (DB) · Hans-Jürgen Hübner (DB) · Hansmuller (DB) · Hao Xi (DB) · Haplochromis (DB) · Happolati (DB) · Happy Discover (DB – unbestätigt) · Hardenacke (DB) · Harl (DB – unbestätigt) · Harlock81 (DB – unbestätigt) · Harmonia Amanda (DB) · Harry8 (DB) · Hartmann Linge (DB) · Havang(nl) (DB) · Haweroth (DB – unbestätigt) · Hawobo (DB) · Hd2020 (DB – unbestätigt) · Heco (DB) · Hedwig Klawuttke (DB) · Hegau21 (DB) · Heide Hard. (DB) · Heinz-A.Woerding (DB) · HeinzWörth (DB) · Heitersberg (DB) · HeizDampf (DB – unbestätigt) · Hejkal (DB) · Helfmann (DB) · HelgeRieder (DB) · Helmuth Furch (DB) · Helohe (DB – unbestätigt) · HenkvD (DB) · Henna (DB) · Henriduvent (DB) · Henriette Fiebig (DB) · Herbert Karl Mathé (DB – unbestätigt) · Herbert Ortner (DB) · Hermetiker (DB) · Herzi Pinki (DB) · Heudorf (DB) · Heudorf Kommunikation & Design (DB – unbestätigt) · Hey Teacher (DB – unbestätigt) · Hfk-wildgans (DB) · Hg6996 (DB) · Hhwginger (DB) · Hieke (DB) · Hille181 (DB) · Hipster-Surasshu (DB) · Hisatness (DB – unbestätigt) · Hispalois (DB) · Hitsch51 (DB) · Hjvannes (DB – unbestätigt) · Hofres (DB – unbestätigt) · Hogü-456 (DB) · Holder (DB) · Holger Plickert (WMDE) (DB) · Holger87 (DB) · Holzwurm112 (DB) · HoneyBunny789 (DB) · Hons1111 (DB – unbestätigt) · Hoo man (DB) · Horgner (DB) · Horst Emscher (DB) · Horst Gräbner (DB) · Hosse (DB) · Hsarrazin (DB) · Huberbe (DB – unbestätigt) · Huberrob (DB – unbestätigt) · Hubertl (DB) · HugoHelp (DB – unbestätigt) · HumbleAlien (DB) · Hundsrose (DB) · Huweb (DB) · HV (DB) · Hystrix (DB) ·

I

Ianlopez1115 (DB – unbestätigt) · Ickx6 (DB – unbestätigt) · Idler (DB) · Ignis animae (DB – unbestätigt) · Ijon (DB) · IKAl (DB) · Ikar.us (DB) · Ikiwaner (DB) · Ildottoreverde (DB) · Ilgom (DB) · Imbericle (DB – unbestätigt) · Immofried (DB) · Imzadi1979 (DB – unbestätigt) · Incabell (DB) · Incarus (DB) · Incnis Mrsi (DB – unbestätigt) · Indeedous (DB) · Ingo Habeck (DB – unbestätigt) · Ingo2802 (DB) · Inkowik (DB) · Invertiert (DB) · Invisigoth67 (DB) · Iopensa (DB) · Ireas (DB) · Irene Horn Text (DB) · Irene1949 (DB) · Irmgard (DB) · Ironhoof (DB) · Irsfeld (DB – unbestätigt) · Irønie (DB – unbestätigt) · Isbela65 (DB) · Iserlohnanni (DB) · Isis69 (DB – unbestätigt) · Isiwal (DB) · Itti (DB) · Itu (DB) · IvaBerlin (DB) ·

J

J budissin (DB) · J. Patrick Fischer (DB) · J.-H. Janßen (DB) · J.Dygas (DB) · Jack User (DB) · Jackqc (DB – unbestätigt) · Jacktd (DB) · JaCzo (DB) · Jagro (DB) · Jahn Henne (DB) · Jakob Gottfried (DB) · Jalo (DB) · Jan Anton Brouwer (DB) · Jan Apel (WMDE) (DB) · Jan Kovář BK (DB) · Janbery (DB – unbestätigt) · Jane023 (DB) · Janinaby (DB) · Jannahelena (DB – unbestätigt) · Janneman (DB) · Jaqen (DB) · JARU (DB) · Jassour-radwan (DB – unbestätigt) · JB2601 (DB) · Jbergner (DB) · JBTwiki (DB – unbestätigt) · Jcb (DB) · Jcornelius (DB) · JCS (DB) · Jdsteakley (DB) · Jean-Frédéric (DB) · Jean11 (DB) · JeanBono (DB) · Jensbest (DB) · Jensibua (DB – unbestätigt) · JenWei (DB – unbestätigt) · Jerchel (DB) · Jerodlycett (DB – unbestätigt) · Jesusfreund (DB) · Jetam2 (DB) · Jezzem199 (DB) · JFKCom (DB) · Jitrixis (DB) · Jivee Blau (DB) · Jjkorff (DB) · Jkü (DB) · JL0704 (DB) · Jm-gailis (DB – unbestätigt) · Jmabel (DB) · Jmariek (DB – unbestätigt) · Jmb1982 (DB) · Jmvkrecords (DB – unbestätigt) · Jo Atmon (DB) · Joachim Köhler (DB) · Joachim Mohr (DB) · Joadl (DB) · Jochen Smolek (DB – unbestätigt) · Jochen2707 (DB) · Jocian (DB) · Jodo (DB – unbestätigt) · JoeJoeJoe93 (DB) · Joerg 130 (DB – unbestätigt) · Joerg Hertzer (DB) · Joergens.mi (DB) · Joes-Wiki (DB) · Johann31 (DB) · Johanna Strodt (WMDE) (DB) · Johannes Rohr (DB) · JohannesSeraph (DB – unbestätigt) · Johannnes89 (DB) · John N. (DB) · JohnnyH-Fan (DB) · Jojit fb (DB – unbestätigt) · JoKalliauer (DB) · Joker.mg (DB) · Jom (DB) · Jón (DB) · Jonas Rogowski (DB) · Jonathan Data (DB) · Jonathan Groß (DB) · JonnyBrazil (DB) · JoostB (DB – unbestätigt) · Jos Punie (DB) · Joschi71 (DB – unbestätigt) · Josef Papi (DB) · Josefrudolf (DB – unbestätigt) · JosFritz (DB) · JPense (DB) · Jpp (DB) · JPS68 (DB) ·  (DB) · Judo870 (DB) · Jul545454 (DB – unbestätigt) · Jules78120 (DB) · Julia Clara Grace (DB) · Julià Minguillón (DB – unbestätigt) · Julian Fischer (WMDE) (DB) · Juliansteinb (DB) · Julius1990 (DB) · Jürgen Oetting (DB) · JurgenNL (DB) · Justus Nussbaum (DB) · JustusdB (DB) · JWBE (DB) · Jwelchering (DB – unbestätigt) · Jwollbold (DB) · Jzzyx (DB – unbestätigt) ·

K

K.vliet (DB) · K4210 (DB) · Kadellar (DB) · Kaethe17 (DB) · Kai Burghardt (DB) · KaiMartin (DB) · Kaisersoft (DB) · Kaizen77 (DB – unbestätigt) · Kalckhoff (DB – unbestätigt) · Kalima (DB) · Kallewirsch (DB) · Kalumet (DB) · Kamée (DB) · Kandschwar (DB) · Kangaxx1980 (DB – unbestätigt) · KaPe (DB) · Kapege.de (DB – unbestätigt) · Kardan (DB – unbestätigt) · Karim (DB) · Karl Gruber (DB) · KarlV (DB) · Karsten11 (DB) · Katanga (DB) · Katharina Iwanowna (DB) · Kathrin33 (DB) · Katia Christina (DB – unbestätigt) · Kattiel (DB) · Kauk0r (DB) · Kazkaskazkasako (DB) · Kchm123 (DB) · Keegan (DB) · Kein Einstein (DB) · Kenny McFly (DB) · Kero (DB) · KHeitmann (DB – unbestätigt) · Kilisom (DB) · Killarnee (DB – unbestätigt) · Kimpo (DB – unbestätigt) · Kippelboy (DB) · Kirchners (DB) · Kirill Lokshin (DB) · KirstenSch (DB – unbestätigt) · Kiste11 (DB) · Kiteinthewind (DB – unbestätigt) · Kjunix (DB) · KlaasZ4usV (DB – unbestätigt) · Klaeren (DB) · Klapper (DB) · Klara Rosa (DB) · KlaudiuMihaila (DB – unbestätigt) · Klaus Eifert (DB) · Klaus Münster (DB) · KlausFoehl (DB) · Klauskettner (DB – unbestätigt) · KMwriter (DB) · KnightMove (DB) · Knoerz (DB) · Knopfkind (DB) · Knöre (DB) · Koavf (DB – unbestätigt) · Koenraad (DB) · Kogge (DB) · Kolya (DB – unbestätigt) · Konservendose123 (DB) · Konstanze Dobberke (DB) · Koyaanis (DB) · KPFC (DB) · Kpisimon (DB) · Kraschnaut (DB – unbestätigt) · Krd (DB) · KreaTief (DB) · Kresspahl (DB) · Kreuz Elf (DB – unbestätigt) · Krichel (DB) · Kriddl (DB) · Kristina Walter (DB) · Kritzolina (DB) · KRLS (DB) · Kroetchen (DB) · Kronf (DB) · Krude (DB – unbestätigt) · KS aus F (DB) · Ktiv (DB) · KuboF (DB) · Kuebi (DB) · Kugelfrosch (DB) · Kulac (DB) · Kurst (DB) · Kurt Jansson (DB) · KV 28 (DB) · KWa (DB) · Kyohyi (DB – unbestätigt) ·

L

L'inesprimibile nulla (DB – unbestätigt) · Label5 (DB – unbestätigt) · LachendesKnie (DB – unbestätigt) · Lalü (DB) · Lambdacore (DB – unbestätigt) · Lantina (DB) · Lantus (DB) · Lapepinilla (DB) · Lapillus (DB – unbestätigt) · Lapp (DB) · Lars Beck (DB – unbestätigt) · Lateiner (DB) · Laura Fiorucci (DB) · Laurentius (DB) · Laurier (DB) · Lea Volz (WMDE) (DB) · Lebenslaufchronist (DB) · Lecartia (DB) · Leda07 (DB) · Legoktm (DB) · Leibnitz2610 (DB) · Leiflive (DB) · Leinwand (DB) · Leithian (DB) · Léna (DB) · Leni2017 (DB – unbestätigt) · LenkaMantsu (DB) · Lennert B (DB) · LeoDE (DB – unbestätigt) · Leonardo5000 (DB – unbestätigt) · Leonry (DB – unbestätigt) · LeopoldusMaximus (DB – unbestätigt) · LEP Hamburg (DB) · Lepido (DB – unbestätigt) · Leptictidium (DB) · Les Meloures (DB) · Leserättin (DB) · LexICon (DB) · Lexikonist (DB – unbestätigt) · Leyo (DB) · Li Beifong (DB – unbestätigt) · Liberaler Humanist (DB) · Liberealist (DB) · Liebert.th (DB) · Lienhard Schulz (DB) · Liesel (DB) · LigaDue (DB) · Ligatur (DB) · Like tears in rain (DB) · Lilafarben (DB) · Lillianne (DB) · Limkimkeong (DB – unbestätigt) · Lindi44 (DB – unbestätigt) · Linedwell (DB – unbestätigt) · Liondancer (DB) · Lipstar (DB) · Lirum Larum (DB) · Lisa1223S (DB) · Lisander (DB – unbestätigt) · Lithuanianlady (DB – unbestätigt) · Litlok (DB) · LIU (DB) · Liuthalas (DB) · Llann Wé² (DB) · Lleldorin (DB – unbestätigt) · Llf-tec (DB – unbestätigt) · Lluis tgn (DB) · Locked (DB) · Loegge (DB) · Logograph (DB) · Lohan (DB) · Loimo (DB) · Loka88 (DB – unbestätigt) · Lolita.Grundler (DB) · Lómelinde (DB) · Lomis (DB) · Looniverse (DB) · Lord van Tasm (DB) · Lottebelice (DB) · Louis Wu (DB – unbestätigt) · Louisana (DB) · Love4green (DB) · Löwe 2012 (DB) · Ltrlg (DB) · Lucas Friese (DB) · Lucie Neuburger (DB) · Lucien leGrey (DB) · Lucius Castus (DB) · Luckydog33 (DB – unbestätigt) · Ludger1961 (DB) · Ludo29 (DB) · Ludwig, Silvio (DB) · Luigib25 (DB – unbestätigt) · LuiseSchurian (DB – unbestätigt) · Lukas1602 (DB – unbestätigt) · LukasWenger (DB – unbestätigt) · Lukas²³ (DB) · Luke081515 (DB) · Luki (DB) · Lumpeseggl (DB) · Lustiger seth (DB) · Lutheraner (DB) · LutzBruno (DB) · Lychee (DB – unbestätigt) · Lydia Pintscher (WMDE) (DB) · Lydia1 (DB) · Lyokoï88 (DB) · Lyzzy (DB) ·

M

M. Gimmerthal (DB – unbestätigt) · M. Krafft (DB) · M.A.G. (DB) · M.L (DB) · M.ottenbruch (DB) · M0tty (DB) · M1712 (DB) · Maaatze87 (DB) · MaanMeis (DB) · Mabba (DB – unbestätigt) · Machahn (DB) · Machtjan X (DB) · Maclemo (DB) · Maczunk (DB – unbestätigt) · MadameStael (DB) · Maddl79 (DB) · Madonius (DB) · MadriCR (DB) · Maferlona (DB – unbestätigt) · Mafoso (DB) · Magadan (DB) · Magalhães (DB – unbestätigt) · Maganda62 (DB) · Magiers (DB) · Mahei (DB) · Maiakinfo (DB – unbestätigt) · Maimaid (DB) · Mairym von Tdies (DB) · Majestic6 (DB – unbestätigt) · Make (DB) · Malabon (DB) · Malchen53 (DB) · Maldoror des Esseintes (DB – unbestätigt) · Malinka1 (DB) · Malo95 (DB – unbestätigt) · Maltimore (DB – unbestätigt) · Malyacko (DB) · Manaies (DB – unbestätigt) · Manecke (DB) · Manfred Kuzel (DB) · ManfredK (DB) · Mangomix (DB) · Manoftours (DB) · Manoillon (DB) · Manorainjan (DB – unbestätigt) · Manuel Heinemann (DB) · ManuElaZ (DB – unbestätigt) · Maor X (DB) · MaraK96 (DB) · Marbot (DB) · Marc Mongenet (DB) · Marcl1984 (DB) · Marco Majoleth (DB) · Marco74 (DB) · Marcus Cyron (DB) · MargitSimon (DB) · Margret Münster (DB) · MariaLuise (DB) · Marianne Casamance (DB) · Mariner106 (DB – unbestätigt) · Mario Sedlak (DB – unbestätigt) · MarjonW (DB) · Mark in wiki (DB) · MarkBA (DB) · Markscheider (DB) · Markus Krötzsch (DB) · Markus Schulenburg (DB) · Marquard Markus (DB) · Mars-indirekt (DB – unbestätigt) · Martin Bahmann (DB) · Martin de la Iglesia (DB) · Martin Geisler (DB) · Martin Kraft (DB) · Martin van Baal (DB – unbestätigt) · Martin-vogel (DB) · Martin1009 (DB) · Martin1978 (DB) · Martina Nolte (DB) · MartinThoma (DB) · MaRuKuSu (DB – unbestätigt) · Marvin 101 (DB) · Masegand (DB) · Maseltov (DB) · Masin Al-Dujaili (DB) · Mathglot (DB – unbestätigt) · Mathias Schindler (DB) · MathiasNest (DB – unbestätigt) · Mathmensch (DB – unbestätigt) · Matthias Süßen (DB) · Matthias.Wolf (DB) · Matthiasb (DB) · MatthiasKabel (DB) · Matticusmadness (DB – unbestätigt) · Maupao70 (DB – unbestätigt) · MauriceKA (DB – unbestätigt) · Mauricio V. Genta (DB) · Max Veritas Max (DB) · MaxEddi (DB – unbestätigt) · Maxim Pouska (DB – unbestätigt) · MAXKuni (DB) · MaxxL (DB) · Mazbln (DB) · MB-one (DB) · Mbch331 (DB) · Mbdortmund (DB) · Mbimmler (DB) · MBq (DB) · MBurch (DB) · McLang (DB – unbestätigt) · Mdarge (DB) · MecedesWilhelmaBadCannstatt (DB) · Medea7 (DB) · Mediatus (DB) · Medienexpertise (DB) · Medved G. (DB – unbestätigt) · Meerdervoort (DB) · Meikel1965 (DB) · Meisam (DB – unbestätigt) · Meister (DB) · Meister und Margarita (DB) · Meister-Lampe (DB) · Mel 23 (DB) · Melchior2006 (DB) · Mellebga (DB) · Memmingen (DB) · Memorino (DB) · Menel87 (DB – unbestätigt) · Mercur (DB – unbestätigt) · Merker Berlin (DB) · Merrie (DB) · Merula379 (DB) · Mesenchym (DB) · Metrónomo (DB – unbestätigt) · Metrophil (DB) · MEW (DB) · Mewa767 (DB) · Meyer-Konstanz (DB) · MF-Warburg (DB) · Mfb (DB – unbestätigt) · MFleischhacker (DB) · MGChecker (DB – unbestätigt) · Mgehrmann (DB) · MiBerG (DB) · MicBy67 (DB) · Micha (DB) · Michaël (DB) · Michael Jahn WMDE (DB) · Michael Kümmling (DB – unbestätigt) · Michael Musto (DB – unbestätigt) · Michael Sander (DB) · Michael Staribacher (DB – unbestätigt) · Michael w (DB) · Michael-schilling (DB) · Michael.Kramer (DB) · Michael32710 (DB) · MichaelDiederich (DB) · MichaelFrey (DB) · MichaelSchoenitzer (DB) · Michail (DB) · Micru (DB) · Midnightsnack (DB) · Miebner (DB) · Mijarena (DB – unbestätigt) · MikeAtari (DB) · Mikered (DB) · Miki2017 (DB – unbestätigt) · Mikicat (DB – unbestätigt) · Mikmaq (DB) · Miles.world (DB) · Milgesch (DB) · Millars (DB) · Minnou (DB) · Minutestomidnight (DB – unbestätigt) · Mipago (DB) · Miraki (DB) · Mirkur (DB) · Missvain (DB – unbestätigt) · Mister Winterbottom (DB) · Mitja (DB) · Mitterertux (DB – unbestätigt) · MJ2702 (DB) · MJJR (DB – unbestätigt) · MK1405 (DB) · MKir 13 (DB) · Mmaddin (DB – unbestätigt) · Mmovchin (DB) · Mnh (DB) · Mö1997 (DB – unbestätigt) · Mogadir (DB) · Mogelzahn (DB) · Moguntiner (DB) · Mombacher (DB) · Moospolster (DB) · MoreInput (DB) · Morny (DB – unbestätigt) · Morray (DB) · Morruk (DB) · Morten Haan (DB – unbestätigt) · Morty (DB) · MoSchle (DB) · Mosellaender (DB) · Mosmas (DB) · Motmel (DB) · Mpns (DB – unbestätigt) · Mr N (DB) · Mr.Ajedrez (DB) · MrBurns (DB) · MRewald (DB) · Mrilabs (DB) · Mrs robinson (DB) · MS Alpaka (DB – unbestätigt) · MTheiler (DB) · Muellersmattes (DB) · Muesse (DB) · Multichill (DB) · Muriel Staub (WMCH) (DB) · Musicaline (DB) · Mussklprozz (DB) · Mut zur Lücke (DB) · Mvcg66b3r (DB – unbestätigt) · Mwgroup1912 (DB) · Mwmahlberg (DB) · Mx Lucy (DB) · MX8 (DB) · My Friend (DB) · My name (DB) · Myresluger (DB – unbestätigt) · Mythology1986 (DB – unbestätigt) ·

N

Nabloodel (DB – unbestätigt) · Nachtgestalt (DB – unbestätigt) · NacowY (DB) · NadirSH (DB) · Namenlos.net (DB – unbestätigt) · Namrood (DB) · Nanimo5 (DB) · Naor (DB) · Napa (DB) · Nasobema lyricum (DB) · NatiSythen (DB) · Naturpuur (DB – unbestätigt) · NB80 (DB – unbestätigt) · Ne discere cessa! (DB) · NearEMPTiness (DB) · NebMaatRe (DB) · Nederlandse Leeuw (DB) · Neitram (DB) · Neki Ny Aina (DB) · Nekky-chan (DB – unbestätigt) · Nemo bis (DB) · Neozoon (DB) · Nepenthes (DB – unbestätigt) · Nepomucki (DB) · Neptuul (DB) · Nerenz (DB) · Nervousenergy (DB) · NetAction (DB) · Netopyr (DB) · Netpilots (DB) · Netzhering (DB) · NEUROtiker (DB) · New York-air (DB) · Newsletter-huhu66 (DB – unbestätigt) · Nexo20 (DB – unbestätigt) · Niabot (DB) · Nicola (DB) · Nicolas ANCEAU (DB – unbestätigt) · Nicole Ebber (WMDE) (DB) · Nicor (DB) · Niedergrund (DB – unbestätigt) · Niemot (DB) · Nightchiller (DB – unbestätigt) · Nightflyer (DB) · Nikater (DB) · Niklas 555 (DB) · Niklas Nüssle (DB – unbestätigt) · Nikolaus Vocator (DB) · Nikswieweg (DB) · Nils Lindenberg (DB) · Nils Simon (DB) · Nina (DB) · Nina Eger (DB) · Nirakka (DB) · Nis Randers (DB) · Niteshift (DB) · Nixnubix (DB) · Nixus Minimax (DB) · Nolispanmo (DB) · Nonovian (DB – unbestätigt) · NoPolyMath (DB) · NoppoSythen (DB) · Nordnordost (DB) · NordNordWest (DB) · Norro (DB) · Nortix08 (DB) · NoRud (DB) · Nossy123 (DB) · Notafish (DB) · Nothingserious (DB – unbestätigt) · Ntropie (DB – unbestätigt) · Nungalpiriggal (DB) · Nuva (DB) · Nuwv (DB) · Nyan Dog (DB – unbestätigt) ·

O

O.Koslowski (DB) · Oberfoerster (DB) · Oceancetaceen (DB) · Ocolon (DB) · Ocrho (DB) · Okki (DB) · Olaf Kosinsky (DB) · Olaf Simons (DB) · Olag (DB) · Olea (DB – unbestätigt) · Olgazi (DB) · Oliver Basel (DB) · Oltau (DB) · Omar sansi (DB) · ONAR (DB) · Ooswesthoesbes (DB) · Opernkomponist (DB) · Optimist4343 (DB) · Orci (DB) · Ordercrazy (DB) · Orgelputzer (DB) · OsakaJo (DB) · Oscar . (DB) · Oscarrw (DB – unbestätigt) · Ot (DB) · Otberg (DB) · Otourly (DB) · Ottfried (DB) · Otto Knell (DB) · Otto Normalverbraucher (DB) · Otto ter Haar (DB – unbestätigt) · Oursana (DB) ·

P

P e z i (DB) · P. Birken (DB) · Packa (DB) · Pacogo7 (DB) · Pacopac (DB) · Paettchen (DB) · Paginazero (DB – unbestätigt) · Pakeha (DB) · Palnatoke (DB) · Palstek2018 (DB) · Pana (DB) · PanchoS (DB – unbestätigt) · Pankoken (DB) · Panthera tigris tigris (DB) · PantheraLeo1359531 (DB) · Papapep (DB – unbestätigt) · Papierautobahn (DB) · Papperlapap (DB) · PAPPL (DB – unbestätigt) · Paramecium (DB) · Partynia (DB) · Pascal64 (DB) · PaSova (DB – unbestätigt) · Patafisik (DB) · PaterMcFly (DB) · Patricio.lorente (DB) · Patrick Bous (DB) · Patrick Ohnezahl (DB – unbestätigt) · Patrick Stützel (DB – unbestätigt) · PatrickD (DB) · Patsagorn Y. (DB – unbestätigt) · Patschultz (DB – unbestätigt) · Paul Broeker (DB – unbestätigt) · Paulae (DB) · PaulasBunt (DB – unbestätigt) · Paulbe (DB) · Paulbeasd (DB – unbestätigt) · PaulchenPanter123 (DB) · Pauli-Pirat (DB) · Pauli94 (DB) · Paulis (DB) · PaulT (DB) · Pcuci (DB – unbestätigt) · PD70 (DB – unbestätigt) · PDD (DB) · Pdproject (DB) · Pdreijnders (DB – unbestätigt) · Pe-sa (DB) · Peaceray (DB) · Peal1903 (DB) · Pedro J Pacheco (DB) · Pelex (DB) · Pelz (DB) · Penta (DB) · Pentachlorphenol (DB) · Pere prlpz (DB) · PERGrr (DB) · Perrak (DB) · Personaldisponent (DB) · Peter Fallis (DB) · Peter Piksa (DB – unbestätigt) · Peter Putzer (DB) · Peter Tritthart (DB) · Peterdexheimer (DB) · PetrohsW (DB) · Pfedelbacher (DB) · Pfeifferfranz (DB) · Phi (DB) · Philipendula (DB) · Philipp Wetzlar (DB) · Philipp218 (DB) · Philoserf (DB – unbestätigt) · Phixweb (DB) · Phry (DB – unbestätigt) · Physikinger (DB) · Phzh (DB) · PIERRE ANDRE LECLERCQ (DB) · PIGSgrame (DB – unbestätigt) · Pigsonthewing (DB) · Pil56 (DB) · Pimpinellus (DB) · Pingsjong (DB) · Pitichinaccio (DB) · Pitlane02 (DB) · Pittimann (DB) · Pjacobi (DB) · Pkbwcgs (DB – unbestätigt) · Pkcourtney (DB – unbestätigt) · Plani (DB) · Platonides (DB) · Platte (DB) · PLauppert (DB) · Ple210 (DB) · Pleclown (DB) · Plutowiki (DB) · Pmauduit (DB) · Pneutje (DB – unbestätigt) · Poco a poco (DB) · Pod-o-mart (DB) · Poensgen (DB – unbestätigt) · Poetzschaer (DB – unbestätigt) · Pohl-rosengarten (DB – unbestätigt) · Poisend-Ivy (DB) · Poker chip (DB – unbestätigt) · Polentarion (DB) · Polimerek (DB) · Pom445 (DB) · Pomona (DB) · Port(u*o)s (DB) · Poupou l'quourouce (DB) · Pouyana (DB) · PR.Birnbaum (DB) · Pradigue (DB) · Presse03 (DB) · Prianteltix (DB) · Prinsipe Joseph (DB – unbestätigt) · Prinsipe Ybarro (DB – unbestätigt) · PrinzJan (DB) · Privoksalnaja (DB) · Procyon42 (DB – unbestätigt) · ProkoschLP (DB – unbestätigt) · Prolineserver (DB) · Prosperpina (DB) · Prost666 (DB – unbestätigt) · ProtoplasmaKid (DB) · PS2801 (DB – unbestätigt) · Psanchez820 (DB) · Ptolusque (DB) · Purodha (DB) · PurpleSnake (DB) · Pust-wlb (DB) · Pwjg (DB) · Pyb (DB) · Pymouss (DB) · Pyrometer (DB) ·

Q

QEDK (DB – unbestätigt) · QueenKwong (DB) · Queryzo (DB) · Quezon95 (DB) · QuimGil (DB) · Quistnix (DB) · Qwertzu111111 (DB) ·

R

R.Wehde (DB – unbestätigt) · R3xer88 (DB – unbestätigt) · Ra'ike (DB) · Raast (DB – unbestätigt) · Rabensteiner (DB – unbestätigt) · Raboe001 (DB) · RacoonyRE (DB) · Rafael Zink (DB) · Raffzahn (DB – unbestätigt) · RaiMan (DB) · Raimund Liebert (WMAT) (DB) · Rainer Seitel (DB – unbestätigt) · Raknete (DB) · Ralf Gartner (DB – unbestätigt) · Ralf Roletschek (DB) · RalfDA (DB) · Ralfonso (DB) · Ralph.schneider (DB) · Randalf (DB) · Ranjithsiji (DB – unbestätigt) · Raphael Frey (DB) · Rastrojo (DB) · Ratisbonus (DB – unbestätigt) · Rauschabstand (DB) · Rax (DB) · Raymond (DB) · Rdb (DB) · Real-snake (DB – unbestätigt) · Reaper35 (DB) · Rebecca Cotton (DB) · Red Baron 2 (DB) · Redlinux (DB) · RedTux (DB – unbestätigt) · ReginaldoFabro (DB – unbestätigt) · Regiomontanus (DB) · ReHai (DB) · Rehgina (DB) · Rehtse (DB – unbestätigt) · Reimmichl-212 (DB) · Reinhard Dietrich (DB) · Reinhard Kraasch (DB) · Reinhardhauke (DB) · Reisen8 (DB) · Reissdorf (DB) · Remi Mathis (DB) · Remirus (DB) · René Thiemann (DB) · Reneman (DB) · Reo On (DB – unbestätigt) · Retaggio (DB) · Retzepetzelewski (DB) · RHA Rao (DB – unbestätigt) · RhinosF1 (DB – unbestätigt) · Rhinux (DB – unbestätigt) · Ri st (DB – unbestätigt) · RicardoKnows (DB – unbestätigt) · Rich Farmbrough (DB) · Riedelwerk (DB) · Rikki Mitterer (DB – unbestätigt) · Rios (DB) · Ripanti (DB – unbestätigt) · Rita2008 (DB) · Rjh (DB) · Rlbberlin (DB) · RLJ (DB) · Rmbonn (DB) · Rmcharb (DB) · Rob Irgendwer (DB) · Robby (DB) · Robby-H (DB) · Robert Eriksens (DB) · Robert Heilinger (DB) · Robert Radke (DB) · Robert Schediwy (DB) · Robert.raderschatt (DB – unbestätigt) · RobertScholz (DB) · RobTorgel (DB) · Rodelar (DB) · Rogardt (DB) · Roger Indinger (DB – unbestätigt) · Rogi.Official (DB) · Rohieb (DB – unbestätigt) · Roland Berger (DB) · Roland Kutzki (DB) · Roland.M (DB) · Roland1950 (DB) · Roland1952 (DB) · RolandUnger (DB) · Rolf acker (DB) · Rolf H. (DB) · Rolf-Dresden (DB – unbestätigt) · Romaine (DB) · RomeroElMadero (DB) · RoMiaEv (DB) · Romwriter (DB) · Ronald M. F. (DB) · Ronn (DB) · RonnieV (DB) · RonRot (DB) · Roomsixhu (DB – unbestätigt) · Rosa Refu (DB) · Rosenstolz35 (DB) · Rosenzweig (DB) · RoswithaC (DB) · Rosymonterrey (DB) · Rotkaeppchen68 (DB) · Rotkraut (DB) · Rsrikanth05 (DB – unbestätigt) · RStehn (DB – unbestätigt) · Rückgängig (DB – unbestätigt) · Rudko (DB) · Rudloff (DB – unbestätigt) · RudolfSimon (DB) · Ruesselbueffel (DB) · Ruhrpottindianer (DB) ·

S

S. F. B. Morse (DB) · S.Didam (DB) · S2cchst (DB) · Sa-se (DB) · Sabarish (DB – unbestätigt) · Sabbut (DB) · Sadrettin (DB – unbestätigt) · Saehrimnir (DB) · Sahasu (DB – unbestätigt) · SailE (DB – unbestätigt) · Saliwo (DB – unbestätigt) · Salix (DB – unbestätigt) · Salomis (DB) · Salphedias (DB) · Saluk (DB) · Salvador alc (DB) · Sam Gamdschie (DB) · Sameichel (DB – unbestätigt) · Samiclaus (DB) · Sammyday (DB) · Samwilson (DB – unbestätigt) · Sandra Folie (DB) · Sänger (DB) · Sannita (DB) · Sanofi de (DB – unbestätigt) · Santiago2000 (DB – unbestätigt) · Saqib (DB – unbestätigt) · Sarcelles (DB) · Sargoth (DB) · Sarilin (DB) · SaschaAG (DB – unbestätigt) · Satdeep Gill (DB) · Satu Katja (DB) · Saturos123 (DB – unbestätigt) · Sätzebau (DB – unbestätigt) · Saverio.G (DB – unbestätigt) · Savh (DB) · Sbisolo (DB) · SBT (DB) · Scailyna (DB) · Sch.michaela24 (DB) · Schattenbewohner (DB – unbestätigt) · Schaufi (DB) · Schelm (DB) · Schiplagerheide (DB) · SchirmerPower (DB – unbestätigt) · Schiwago (DB) · Schmendrik881 (DB – unbestätigt) · Schmiddi98 (DB) · Schmiddtchen (DB) · Schnatzel (DB) · Schniggendiller (DB) · Schnute22 (DB) · Schönitzer (DB) · Schopfheimer (DB – unbestätigt) · Schotterpirat (DB) · Schrauber5 (DB) · Schreiberling90 (DB) · Schumaml (DB) · Schwäbin (DB) · Schwalbe (DB) · Schwarz7201 (DB) · Schwarze Feder (DB) · Schwijker (DB) · Scoopfinder (DB – unbestätigt) · SDB (DB) · SDKmac (DB) · Se4598 (DB) · Searchjrs (DB) · Sebaso (DB) · Sebastián Figueroa Gallardo (DB – unbestätigt) · Sebastian Wallroth (DB) · Sebastian.Dietrich (DB) · Sebleouf (DB) · Sebmol (DB) · Seeler09 (DB – unbestätigt) · Seewolf (DB) · SeHa2013-00 (DB – unbestätigt) · Seidenkäfer (DB) · Seir (DB – unbestätigt) · Seitenverbesserer (DB) · Sekrus (DB – unbestätigt) · Semlalovic (DB) · Senechthon (DB) · Senfsaat (DB) · Sententiosus (DB) · Septembermorgen (DB) · Shadak (DB) · Shaun72 (DB) · Shirodave (DB – unbestätigt) · Shisha-Tom (DB) · Shugal (DB) · Shyamal (DB) · SibFreak (DB) · Sidonius (DB) · Siebrand (DB) · Siegfried von Brilon (DB) · Siehste (DB – unbestätigt) · Siesta (DB) · Siggi Weide (DB – unbestätigt) · Sijysuis (DB – unbestätigt) · Silewe (DB) · Silvicola (DB) · Simon de l'Ouest (DB) · Simon Villeneuve (DB) · Simon.hess (DB – unbestätigt) · Simon04 (DB) · Simone D. (DB) · Simulo (DB) · SindyM3 (DB) · Sioux (DB) · Sir James (DB) · Sir.toby (DB) · Sjoerddebruin (DB) · SK Sturm Fan (DB) · Skowersey (DB) · Skra31 (DB) · Skrippek (DB) · Slashme (DB) · Slick (DB) · Smallison (DB – unbestätigt) · Smial (DB) · SmileyMaus (DB) · SMP (DB – unbestätigt) · Sms2sms (DB) · Snevern (DB) · Snoopy1964 (DB – unbestätigt) · Sokrates 399 (DB – unbestätigt) · Solid State (DB) · Solon de Gordion (DB) · Sonne7 (DB – unbestätigt) · Sophie Elisabeth (DB) · Souffleuse (DB) · Souna23 (DB) · SounderBruce (DB – unbestätigt) · Southpark (DB) · Sozi (DB) · SpesBona (DB) · Spider (DB) · Spinster (DB) · Spitzahorn (DB – unbestätigt) · SpohlMa (DB) · SPQRobin (DB) · Sputniktilt (DB) · Squarerigger (DB) · Sreejithkoiloth (DB – unbestätigt) · SRientjes (DB) · Ssdctm (DB – unbestätigt) · Stadtbaumeister24 (DB) · Stäffen (DB – unbestätigt) · StagiaireMGIMO (DB) · Stanzilla (DB – unbestätigt) · Starkiller3010 (DB – unbestätigt) · Stb1er (DB) · STBR (DB) · Ste.caneva (DB) · Stedaho (DB – unbestätigt) · Stefan (DB) · Stefan Bellini (DB) · Stefan Knauf (DB) · Stefan Kühn (DB) · Stefan Schneider (WMDE) (DB) · Stefan Weil (DB) · Stefan-Xp (DB) · Stefan.lefnaer (DB – unbestätigt) · Stefan1973HB (DB – unbestätigt) · Stefan2904 (DB – unbestätigt) · Stefan64 (DB) · StefanAndres (DB – unbestätigt) · StefanPohl (DB – unbestätigt) · Stefanuccio (DB) · Steffen Bo (DB – unbestätigt) · Stegosaurus Rex (DB) · Steindy (DB) · Steinsalz (DB) · Steinsplitter (DB) · SteKrueBe (DB) · Stephan Hense (DB) · Stephan Schwarzbold (DB) · Stephan,r (DB) · Stephan.rehfeld (DB – unbestätigt) · Stepro (DB) · Sternfilter (DB – unbestätigt) · Sternrenette (DB) · Steschke (DB) · SteveK (DB) · Stobaios (DB) · StoffWirt (DB) · Stolp (DB) · Störfix (DB) · Stra2senBahn (DB) · Streifengrasmaus (DB) · Struppi51 (DB) · Stuby (DB) · Sturmjäger (DB) · Stwalkerster (DB – unbestätigt) · Succu (DB) · Sujalajus (DB) · Sumpfrohrsänger (DB) · Sundance Raphael (DB) · Superbass (DB) · Superchilum (DB – unbestätigt) · Superikonoskop (DB) · Superjuju10 (DB) · Superzerocool (DB) · Suriyaa Kudo (DB – unbestätigt) · Susanne Holzen (DB) · Sven0705 (DB) · SvenDK (DB – unbestätigt) · SvenjaM97 (DB) · Svíčková (DB) · SVL (DB) · Sylence (DB – unbestätigt) · Sylvester Namasté (DB) · Symac (DB) · Symposiarch (DB) · Syrcro (DB) · Syrio (DB) ·

T

T.Boris B. (DB) · T.G. (DB) · Tacado (DB) · Tafkas (DB) · Tallyho (DB – unbestätigt) · Talpa (DB) · Tamina212 (DB) · Taurussieben (DB – unbestätigt) · Taxiarchos228 (DB) · TAXman (DB) · TBloemink (DB) · TenderTiger (DB – unbestätigt) · Ter-burg (DB) · Terfili (DB) · Tesser4D (DB) · Test 178 (DB – unbestätigt) · Teta pk (DB) · Teufli (DB – unbestätigt) · Textklex (DB – unbestätigt) · ThatChickOverThere (DB – unbestätigt) · The Photographer (DB) · The Polish (DB – unbestätigt) · The RedBurn (DB – unbestätigt) · TheDJ (DB) · Theghaz (DB) · TheJH (DB – unbestätigt) · TheK (DB) · Thelmadatter (DB) · Theredmonkey (DB) · Thesupermat (DB) · TheTokl (DB) · TheWolf (DB) · Thibaut120094 (DB – unbestätigt) · Thiemo Kreuz (WMDE) (DB) · Thilo Parg (DB) · Thmsfrst (DB) · Thogo (DB) · Thomas doerfer (DB) · Thomas Glintzer (DB) · Thomas Ledl (DB) · Thomas Wozniak (DB) · Thomy3k (DB) · ThorJH (DB – unbestätigt) · Thosch66 (DB – unbestätigt) · ThüringerChatte (DB – unbestätigt) · ThurnerRupert (DB) · THWZ (DB) · Ticketautomat (DB) · TiLaton (DB – unbestätigt) · Tilla (DB) · Tilman Berger (DB) · Tilman2007 (DB) · Timelezz (DB) · Times (DB) · Timk70 (DB) · Timmaexx (DB) · Tinne (DB) · Tintenbube (DB – unbestätigt) · Tinz (DB) · Tirkon (DB) · Tischbeinahe (DB) · Tiven2240 (DB – unbestätigt) · Tiwo86 (DB – unbestätigt) · TJ.MD (DB) · Tjoern (DB) · Tk852 (DB) · Tkarcher (DB) · Tmid (DB – unbestätigt) · Tmv23 (DB) · ToBeFree (DB) · Tobias "ToMar" Maier (DB) · Tobias heinrich karlsruhe (DB – unbestätigt) · Tobias Lienhard (DB) · Tobias1984 (DB) · TobiasKlaus (DB) · TobiasVetter (DB – unbestätigt) · Tobiasweissig (DB) · Toblu (DB) · Tobsen323 (DB – unbestätigt) · TobyDZ (DB – unbestätigt) · Toffel (DB) · Tol'biacMG (DB) · TomK32 (DB) · Tommikovala (DB) · Tomukas (DB) · Tonyanderson37 (DB) · Tooby (DB) · Torana (DB) · Torsolo (DB) · Torsten Schleese (DB) · Toter Alter Mann (DB) · Totes huhn (DB – unbestätigt) · Totodu74 (DB) · Tpt (DB) · Trace (DB) · Trainspotter (DB) · TrAJnR (DB) · Tranquilled (DB – unbestätigt) · Tratzmueller (DB – unbestätigt) · Tremonist (DB – unbestätigt) · Triebel (DB – unbestätigt) · Triggerhappy (DB – unbestätigt) · Trijnstel (DB) · Trinityfolium (DB) · Trinsath (DB) · Triplecaña (DB) · Trixium (DB) · Trizek (DB) · Trockennasenaffe (DB) · Tronje07 (DB) · Tröte (DB) · Troubled asset (DB) · Tsaag Valren (DB) · Tschoggi (DB) · TSOL (DB) · Tulumino (DB) · Tuluqaruk (DB – unbestätigt) · Túrelio (DB) · Tuskubladra (DB – unbestätigt) · Tuvalkin (DB – unbestätigt) · TuxSDH (DB – unbestätigt) · Tuxyso (DB – unbestätigt) · TW1920 (DB – unbestätigt) · Tyll Leyden (DB – unbestätigt) ·

U

Ubstuttgart (DB) · UCas (DB) · Udo T. (DB – unbestätigt) · Ukko (DB) · Ulli Purwin (DB) · UlrichAAB (DB) · Ulysses H. (DB – unbestätigt) · Ulz (DB) · Unapersona (DB) · Uncopy (DB – unbestätigt) · Unendlicheweiten (DB) · Unisoz (DB) · Unite together (DB – unbestätigt) · Unterillertaler (DB) · Unukorno (DB) · UpperPalatine (DB) · Ureinwohner (DB) · Urmelbeauftragter (DB – unbestätigt) · Urs (DB – unbestätigt) · Usien (DB – unbestätigt) · USP2016 (DB) · Ute Erb (DB) · UW (DB) · Uwe Gille (DB) · UweRohwedder (DB) · Uweschwoebel (DB) · Uwezi (DB – unbestätigt) ·

V

V Hoehl (DB) · V.R.S. (DB) · Vains (DB) · Vale93b (DB) · Valepert (DB) · Valerinzgi (DB) · Valhallasw (DB) · Vammpi (DB – unbestätigt) · Varda9 (DB – unbestätigt) · Varina (DB) · Varmin (DB) · Vattigustav (DB) · Vbachem (DB – unbestätigt) · Veleius (DB) · Vells (DB) · Verena Demoed (DB) · Verena Lindner (WMDE) (DB) · VH-Halle (DB) · Victor Eremita (DB) · Vidanov (DB – unbestätigt) · ViggieJoe (DB) · VIGNERON (DB) · Vince2004 (DB) · Vinojan (DB – unbestätigt) · Visi-on (DB) · Viswaprabha (DB) · Vochallensis (DB) · Vogone (DB) · Vojtěch Dostál (DB) · Volmar (DB) · VonDerDill (DB – unbestätigt) · Vorführaccount (DB – unbestätigt) · Voyager (DB) · Voyageur (DB) · Vrifox (DB – unbestätigt) · Vriullop (DB) · Vroegje (DB) · VT98Fan (DB – unbestätigt) · Vux (DB) · Vysotsky (DB) ·

W

W.Mechelke (DB) · W.pseudon (DB – unbestätigt) · Waegler (DB – unbestätigt) · Waerfelu (DB – unbestätigt) · Wahldresdner (DB) · Wahrerwattwurm (DB) · Waithamai (DB) · Wald1siedel (DB) · Waldnobbi (DB) · Wale1203 (DB) · Walter Anton (DB) · Walter Rademacher (DB) · Walter W. Weiss (DB) · Wamilne (DB) · Wammes Waggel (DB) · Warddr (DB – unbestätigt) · Warko (DB) · Warui (DB) · Wassertraeger (DB) · Wat Prayong (DB) · Watzmann (DB) · Wdwd (DB) · Webmaster HwH (DB – unbestätigt) · WeeJeeVee (DB) · Weißdorn (DB) · WeisseGöttin (DB) · WeiteHorizonte (DB) · Welterbe (DB) · Wenke Storn (WMDE) (DB) · Werner von Basil (DB) · Werner-Ulm (DB) · WernMannsd (DB) · Werter03886 (DB – unbestätigt) · Wfwbinder (DB – unbestätigt) · WH23 (DB) · Whisker (DB – unbestätigt) · White Master (DB – unbestätigt) · WhoisWhoME (DB) · WHVer (DB) · Wibramuc (DB) · Wickie und Viktoria (DB) · Wickie37 (DB) · Widipedia (DB) · Wiegels (DB) · Wiggum (DB) · Wiki lcl (DB) · WikiAnika (DB) · Wikibaab (DB) · WikiBayer (DB) · Wikijunkie (DB) · Wikikerl (DB) · Wikiklaas (DB) · Wikimatze (DB) · Wikiolo (DB) · Wikipeter-HH (DB) · Wikisteno (DB) · Wildfeuer (DB) · Wilhelm Zimmerling PAR (DB) · Willi P (DB) · WilliHuhn (DB – unbestätigt) · Winfried Weithofer (DB) · Wing (DB) · Wirthi (DB) · WiseWoman (DB) · WissensDürster (DB) · Wittylama (DB) · Wizzard (DB) · Wladmeister (DB) · Wlanowski (DB) · Wleightond (DB – unbestätigt) · Wmeinhart (DB) · Wnme (DB) · Wo st 01 (DB) · WOBE3333 (DB – unbestätigt) · Wodiga (DB) · Woelle ffm (DB) · Wolff-BI (DB) · Wolfgang Pehlemann (DB) · Wolfgang Poguntke (DB) · WolfgangRieger (DB) · Wolfram Alster (DB – unbestätigt) · Wolke700 (DB – unbestätigt) · Wolkenfahnderin (DB) · Wonda (DB – unbestätigt) · Worm That Turned (DB – unbestätigt) · Worm&Virus (DB – unbestätigt) · Wosch21149 (DB) · WS ReNu (DB) · Wsulfurhluyr (DB) · WuffiWuff2 (DB – unbestätigt) · Wurgl (DB) · Wurmkraut (DB) · Wurzel2906 (DB) · Wuselig (DB) · WüstenSchnee (DB – unbestätigt) · Wuzur (DB) · Wvk (DB) ·

X

X-Javier (DB) · X4u (DB – unbestätigt) · XanonymusX (DB) · Xario (DB) · XenonX3 (DB) · Xeph (DB) · Xfigpower (DB – unbestätigt) · XIIIfromTOKYO (DB) · XoMEoX (DB – unbestätigt) · Xqt (DB) · XRay (DB) · XXnickiXx (DB) · XXThePhischXx (DB) ·

Y

Yakoo (DB) · Yann (DB) · Yaris678 (DB – unbestätigt) · Yarl (DB) · Yaru (DB) · Yellowcard (DB) · Yeti-Hunter (DB) · Yiyi (DB) · Ylvie ocean (DB – unbestätigt) · Ymblanter (DB – unbestätigt) · Ymnes (DB) · Yotwen (DB) · YourEyesOnly (DB) · Yung (DB) ·

Z

Z thomas (DB) · Z1013U880 (DB) · Zabe (DB – unbestätigt) · Zaddica (DB) · Zakee afghan (DB) · Zartesbitter (DB) · Zefram (DB) · Zefrian (DB – unbestätigt) · Zeitgeisterfahrer (DB) · Zeitungsente0815 (DB) · Zellfaze (DB – unbestätigt) · Zenit (DB) · Zenith4237 (DB) · Zeno Gantner (DB) · Zerabat (DB – unbestätigt) · Zetud (DB) · Zeynel (DB – unbestätigt) · Ziegelbrenner (DB) · Zietz (DB) · Ziko (DB) · Zinneke (DB) · ZioNicco (DB – unbestätigt) · Zipferlak (DB) · Ziskari (DB) · Zollernalb (DB) · ZopaDC (DB) · Zopp (DB – unbestätigt) · Zumthie (DB) · Zuphilip (DB) · Zykure (DB – unbestätigt) · ʘx (DB) · Δικαιοσύνη (DB – unbestätigt) · Υ.Γ. (DB) · Лорд Бъмбъри (DB) · לערי ריינהארט (DB) · ☀ fiat lux (DB) ·  (DB) · Ⲩ.Ⲅ. (DB – unbestätigt) ·  (DB) · ペーター (DB) · 天津小外杨连洲 (DB – unbestätigt) · Tom (DB) ·

Neu dazugekommen

Schopfheimer (4.3. – DB – unbestätigt) · Hisatness (4.4. – DB – unbestätigt) · Devon Brunner (11.4. – DB – unbestätigt) · Olea (15.4. – DB – unbestätigt) · Paul Broeker (3.5. – DB – unbestätigt) · Unite together (7.5. – DB – unbestätigt) · Kreuz Elf (14.5. – DB – unbestätigt) · Cookroach (15.5. – DB – unbestätigt) ·

FAQ

Verandert er iets bij deelname aan mijn anonimiteit?

 • Nee. Bij het bevestigen wordt er alleen gebruik gemaakt van gebruikersaccounts, zonder enige gebruikersonafhankelijke beoordeling of welke gegevens dan ook. Voorzichtigheid is alleen geboden bij het opgeven van commentaar. Er kunnen bewegingsprofielen afleid worden, maar dit geldt ook voor de aanmeldingslijsten van stamtafels en andere bijeenkomsten.

Waarom waren sommige gebruikers in het begin al bevestigd?

 • Omdat deze gebruikers bij de Foundation of Wikimedia Duitsland reeds geïdentificeerd waren met hun hoofdaccount, kon deze pagina gestart worden met deze starters

Gaat het hier om een gebruikersonafhankelijke verificatie?

 • Dit project heeft geen mogelijkheid om een gebruikersonafhankelijke verificatie. Zoals de naam „Persönliche Bekanntschaften“ en „Ontmoete Wikimedianen“ al zegt: Real Life-contacten zijn hier onvermijdelijk. Hoe hoger het aantal bevestigingen, des te meer duidelijker wordt de identiteit – men kan deze dan niet meer faken

Is deze procedure veilig ten aanzien van nevenaccounts?

 • Dat zal nog bezien moeten worden. Als je een nevenaccount ontdekt die zich met drie bevestigingen aanmeldt als het hoofdaccount van een gebruiker, moet je je vermoeden ter sprake brengen op de overlegpagina. In aanmerking komende accounts zijn relatief gemakkelijk uit de database te filteren.

Wat als ik nooit naar een bijeenkomst ga?

 • Dan ben je verkeerd op deze pagina.
 • Ga er een keer heen en laat je bevestigen. Je leert hierdoor interessante mensen kennen. De bevestiging kun je daarna niet meer verliezen.
 • Nodig Wikipedianen eens uit voor een trip het land in of om een kopje koffie te drinken. Het maakt niet uit hoe je iemand leert kennen.

Wat als iemand mij heeft bevestigd maar dat ik hem niet persoonlijk ken?

 • Hij heeft je mogelijk verward met iemand anders. Vraag Ireas of Euku de bevestiging uit de database te halen wanneer je echt heel zeker bent dat je diegene niet hebt ontmoet. Bij twijfel dien je eerst deze gebruiker hierover op zijn gebruikerspagina te bevragen.

Waarvoor kan de gemeenschapspagina worden gebruikt?

 • De pagina toont diegenen die in het echte leven tot de actieve gemeenschap behoren, en gemotiveerd zijn om zich aan te sluiten.
 • De pagina verschaft in discussies zekerheid, dat het met de hier aanwezige gesprekspartner gaat om een hoofdaccount die bekend is bij de gemeenschap en niet gaat om een nevenaccount van een onbekende gebruiker.
 • Het stelt gebruikers, die maar weinig andere gebruikers kennen, in staat om als lid van de gemeenschap erkend en geaccepteerd te worden.
 • Het maakt het gemakkelijker bij bestaande groepen in bepaalde gebieden.

Hoe ziet het eruit als iemand probeert de pagina te misbruiken?

 • Deze methode is strikt genomen niet eenduidig en kan, met veel inspanning en met groot risico, misbruikt worden, waarbij een persoon voor een bepaalde periode meer als een bevestigd account kan krijgen. Daarbij zijn twee scenario's denkbaar. Het eerste scenario wordt door technische eenduidige, maar ook complexe methode van anonieme identificatie door Frank Schulenburg uitgesloten. Het tweede scenario kan met geen enkele methode uitgesloten worden.
  1. Echte-leven-sokpop De gemeenschapspagina kan theoretisch door een persoon misbruikt worden door zich op verschillende stamtafels of bijeenkomsten met verschillende gebruikernamen voor te stellen en andere Wikipedianen met een dubbelidentiteit bedriegt. De daardoor verkregen valse hoofdaccount blijft behouden, zolang er gezorgd wordt dat de bevestigende kennissenkring gescheiden blijft van elkaar en de dubbelidentiteit niet bemerkt wordt.
  2. Gemeenschappelijke fraude Een tweede scenario betreft de afspraak van de gebruikers om hun nevenaccounts te bevestigen. In dit geval kan er een grotere, maar gesloten groep van valse hoofdaccounts ontstaan, die pas na enige tijd ontdekt zal worden. Ook de hoofdaccounts van de betrokken gebruikers worden daardoor bekend. Deze misbruikmogelijkheid bestaat met alle mogelijk denkbare methoden, maar wordt bij de methode van Frank Schulenburg meer beperkt dankzij minstens vijf waarborgen in vergelijking met deze gemeenschapspagina (met drie waarborgen). Hier wordt er van uit gegaan, dat het voor een misbruiker te moeilijk is twee andere misbruikers te vinden, vooral doordat voor een tweede uitbreiding van de groep van nevenaccounts opnieuw andere secundaire accounts nodig zijn.
 • Alle mogelijkheden van fraude zijn omvangrijker dan het groeiend aantal nevenaccounts, leiden tot niet-effectief bruikbare resultaten en is met gezichtsverlies verbonden. Op grond van afgegeven kruisverwijzingen op de gemeenschapspagina worden valse hoofdaccounts vroeger of later ontdekt.

Wordt hierdoor de vorming van kliekjes niet bevorderd?

 • Wikipedia is perse een sociaal netwerk, waarin zowel gezelschappen als ook boemannen ontstaan en gevoed kunnen worden. Aangezien het feit of een persoon een ander persoonlijk kent of niet, onafhankelijk is van de sympathie voor deze persoon, dienen sympathieën geen invloed te hebben op de werking van deze pagina. Om personen die persoonlijke contacten met andere Wikipedianen mijden toch in het systeem te integreren, is het in de toekomst denkbaar bevestigingen ook door middel van persoonlijke digitale certificaten mogelijk te maken.

Is er een back-up van de database en het script? Wat als de beheerders plotseling verdwenen zijn?

 • De database, de bijbehorende webinterface en de botscripts bevinden zich op de Toolserver onder een gemeenschappelijk account. Er is dus geen risico dat er iets verloren gaat. Indien een van de beheerders zich mocht terugtrekken, kunnen de andere gewoon ermee doorgaan.
 • Dagelijks wordt er automatisch een databasedump gemaakt die hier te vinden is.
 • De broncode van webinterface van de database en de bots zijn Seite nicht mehr abrufbar, Suche in Webarchiven: @2Vorlage:Toter Link/github.com hier openlijk zichtbaar. De brontekst van de gadgets bevindt zich hier en hier.

Technische aanspreekpartners zijn Ireas, Wiegels en Euku. Voor vragen en suggesties zijn wij je graag van dienst op de overlegpagina.

Gebruikersbox

Babel – Benutzerinformationen
Benutzer nach Sprache

Deze gebruikersbox bevat een link naar de bevestigingentool. Wanneer je deze gebruiken wilt, voeg je deze gebruikersbox in middels het plaatsen van

{{PB-Teilnehmer}}

ofwel

{{#babel:nl|Persönliche Bekanntschaften|de-1|...}}

op je gebruikerspagina.

En andere projecten en talen: